Tarifele sunt:
GRATUIT – daca valoare comenzii este egala ori depaseste 300 Lei (TVA inclus)
19 Lei – daca valoarea comenzii nu depaseste 300 Lei (TVA inclus)

Livrarea se face numai pe teritoriul României, intre orele 9.00-17.00, de Luni pana Vineri, in maxim 24-72 ore lucratoare de la plasarea si confirmarea cu succes a comenzii, la adresa specificata.

Pentru situatiile in care transportatorul majoreze tariful de livrare, ne rezervam dreptul, la randul nostru, sa modificam acest pret, fara o notificare prealabila.
Majorarea de pret intra in vigoare si se aplica tuturor livrarilor expediate dupa anuntarea majorarii, cu exceptia celor aflate in procesul de livrare.

Din momentul in care am expediat coletul, SC ALCANT BUSINESS GRUP SRL si-a indeplinit in totalitate obligatiile fata de Cumparator. Pentru orele de livrare si modul de livrare raspunzatori fiind numai curierii.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terta desemnata de dvs., alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor comandate.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au îndeplinit obligatiile contractuale sau de altă natura fată de SC ALCANT BUSINESS GRUP SRL

Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. In acest contract, doar Vanzatorul poate avea optiunea alegerii transportatorului.

DREPTUL DE RETRAGERE
Conform legislatiei in vigoare.
Pentru cumparaturile online cu livrare prin curier:
Va informam ca beneficiati de o perioada de 14 zile calendaristice de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si returna Bunurile, fara a fi nevoit sa va justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3), art. 14 alin. (2) si art. 14 (3) din OUG nr.34/2014, adica sa achitati:

– costurile suplimentare in cazul in care ati ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Vânzător;
– costurile directe legate de returnarea produselor;
– sunteti responsabil si in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.