VANZATOR

Bună ziua și bine ați venit!

SC ALCANT BUSINESS GRUP SRL este importator direct de lenjerii de pat, pilote, paturi, prosoape, halate, cuverturi, protectii saltea hoteliere și suntem mândri să vă prezentăm gama noastră de produse de înaltă calitate la prețuri competitive. Datorită parteneriatelor noastre cu producătorii din întreaga lume, suntem în măsură să vă oferim o varietate de lenjerii de pat, în diferite dimensiuni și modele, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră. În plus, pentru a ne asigura că suntem mereu competitivi, actualizăm constant prețurile noastre pentru a ne asigura că obțineți cele mai bune oferte de pe piață.

Suntem mândri să vă informăm că gama noastră de lenjerii de pat include brandurile TAC, Altinbasak, ValleRosa, DELUXE Pucioasa și Somnia. Acestea sunt branduri recunoscute la nivel internațional pentru calitatea și designul lor deosebit.

Suntem convinși că veți găsi ceva pe placul dumneavoastră în gama noastră largă de produse, care includ aceste branduri de înaltă calitate. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

SITE

Site-ul www.dormitoruldevis.ro – este administrat de SC ALCANT BUSINESS GRUP SRL inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11651/2009 si avand Cod Unic de Inregistrare RO26312260.

SC ALCANT BUSINESS GRUP SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului, structurii site-ului, fara notificarea prealabila catre utilizatori in acest sens.